En bra start 4 november 2015

Fick just ett härligt välkomstmail från Lyx.se. Känns otroligt spännande att både få vara med i början på Lyx nya bloggsatsning, men också kul att äntligen ha tagit stegit till att börja blogga. Satt häromdagen och tittade på olika bloggplattformar, och så kom jag av en slump in på att nättidningen Lyx.se numera har en bloggplattform. Och här är jag!

Lyx för mig är att kunna göra det jag vill i livet och att omge mig med de jag tycker om. Lyx.se verkar vara en genuin plattform för oss lyxälskare som söker det där extra i livet och värdesätter att sätta guldkant på vardagen. Älskar att drömma mig bort, strävar alltid efter det där lilla extra. Lyx är så mycket bredare än det som syns i glossiga magasin. För mig handlar det om livskvalitet och livsglädje.

Ser fram emot fortsättningen och att bjuda dig på min vardag!

Kategorier:

Taggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *